четвртак, 18. септембар 2008.

Plesom do frizure

Tanja Savić uči Aleksandra Kapriša da pleše u zamenu za friziranje.

Folkerka Tanja Savić uči svog frizera i kolegu Aleksandra Kapriša da pleše u zamenu za frizuru! Tanja i Kapriš su, naime, napravili dogovor da ona njega poduči nekim tehnikama plesa jer se frizer, pored svog primarnog zanimanja, bavi i pevanjem i gradi pevačku karijeru, pa mu ni neki plesni koraci neće biti na odmet. Tanja će u zamenu za časove plesa dobiti savršen tretman u njegovom frizerskom salonu, i to za "dž"! Savićeva, kojoj je nedavno izašao novi album, ovih dana uveliko se sprema za promotivne i koncertne aktivnosti, pa će joj biti potrebna puna Kapriševa posvećenost kako bi izgledala što lepše i kako bi ceo utisak bio upotpunjen dobrom frizurom. Kapriš, naime, pored Tanje, frizira još mnogo poznatih likova, pa će neki od njih morati da sačekaju neko vreme jer u svakom poslu, pa i njegovom, postoje prioriteti, što je u ovom slučaju Savićeva.

KURIR!

субота, 13. септембар 2008.

Blic Puls br. 131

Na naslovnoj strani najnovijeg broja "Blic Puls"-a nalazi se Tanja Savic.


U ovom broju mozete, izmedju ostalog, procitati kako je Tanja provela leto, kako je izgledao njen susret sa Ronaldom i mnostvo drugih zanimljivosti. Citav intervju prati nekoliko prelepih fotografija.

~ Ceo intervju mozete procitati na nasem FORUMU!!!

Novi "Scandal"

U novom broju "Scandala" nasla se i Tanja Savic.

U ovom broju su autori nahvalili Tanjinu figuru, a tekst prati nekoliko super hot fotografija.

~ Ceo clanak mozete pronaci u "Press svastari" na nasem FORUMU!!!

недеља, 7. септембар 2008.

Nedeljno popodne - 07.09.2008

Danas je u emisiji nedeljno popodne gost bila i Tanja Savic.



Ovo je definitivno bila jedna od najboljih emisija do sada. Cela emisija bila je posvecena "Zvezdama Granda" pa su se pored Tanje u emisiji nasli i Stevan, Rada, Dinca, Dusan Svilar, Cobe, Jelena Marinkov, ali i Sasa Pantic iz "Kursadzija" kao i direktor Grand Produkcije Sasa Popovic.
Snimanje je proteklo u fantasticnoj atmosferi, gosti su bili izuzetno raspolozeni, pevali su i igrali sve vreme. Tanja je blistala savrsenim stajlingom i prelepom frizurom pevajuci svoj veliki hit "Zlatnik". Redjali su se hitovi svih gostiju, ali pravo ludilo je nastalo kada su svi poceli da pevaju uzivo. Tanja je na opste iznenadjenje publike zapevala pesmu "Gas, gas" koju do sad nikada nije javno pevala i time dovela atmosferu do usijanja.
Zaista, emisija za pamcenje koja ce se dugo prepricavati.

субота, 6. септембар 2008.

Grand Revija 89 - Tanja na Ibici

U najnovijem broju Grand Revije mozete pronaci intervju i mnostvo ekskluzivnih fotografija Tanje Savic sa letovanja na Ibici.

U ovom intervjuu mozete procitati dosta zanimljivijih detalja o letovanju, kako se Tanja provela, sa kim je bila i sta je sve videla. Takodje, tekst obiluje fotografijama koje do sada nisu objavljene ni u jednim novinama koje su do sada pisale o Tanjinom letovanju.

Naravno, CITAV INTERVJU MOZETE PRONACI NA NASEM FORUMU!!!

Tanja ima dvojnicu?!

Izgleda da je, bar po nacinu odevanja, Jelena Marinkov, jedna od "Zvezda Granda" 2007 postala Tanjina dvojnica.


U javnosti su se nedavno pojavile slike ove mlade i perspektivne pevacice u haljini koja neodoljivo podseca na onu koju je Tanja Savic nosila upravo na finalu takmicenja u kojem se Jelena takmicila, mada je iz istog ispala puno pre nego sto je Tanja to obukla. Bilo kako bilo, ocigledno se Jeleni ta haljina jako svidela, pa se potrudila da nabavi jako slicnu, kako po kroju, tako i po dezenu, sarama... Nisu identicne, ali prilicno lice... A cak i sandale nalikuju. Tako da je, kako se cini, Tanja postala najmladja pevacica koju, kao sto su to radili sa Draganom Mirkovic, Cecom i drugima, pocinju da po stilu kopiraju mladje koleginice. Kazu da je i najbolja kopija los original, ali Jelena je pronasla odlican original, tako da i njena kopija izgleda fenomenalno. Neka joj je sa srecom, bar je izabrala dobar primer koji ce slediti.

петак, 5. септембар 2008.

Jos jedna pobeda na officialnom Grand Forumu

Na officijalnom forumu Grand Produkcije u poslednjih mesec dana vodila se strasna borba oko pesme koja ce poneti titulu "Hit sezone Grand foruma".

Kroz samo takmicenje proslo je mnogo pesama, racuna se da je proslo oko 200, kako najnovijih, tako i malo starijih pesama. Skoro svaka pesma koja je izasla ove sezone bila je u jednom trenutku u izboru.
Na kraju glasanja, ostale su pesme koje su prosle kroz vise krugova - hit dana,nedelje...a neke su cak imale jos neke izbore pre toga...
U najuzi izbor usle su 4 pesme koje su se borile za ovu laskavu titulu, a od 4 pesme cak 2 su bile sa Tanjinog novog albuma! Inace, vazno je napomenuti da ostale pesme sa albuma nisu ni bile predlagane zato sto su ove probile sve krugove i da ne bi na kraju bilo vise pesama istog izvodjaca...

Na kraju izbora, na trecem mestu nasla se Tanjina pesma 'Alo mama, dok je apsolutni pobednik ovog izbora bila Tanjina pesma Zlatnik.

Ovo je samo jos jedan u nizu pokazatelja kvaliteta i slusanosti novog albuma koji je zasigurno jedan od najboljih ove godine... Svaka cast forumasima Grand Produkcije, kao i naravno svim postovaocima dobre muzike koji su u ogromnom broju i prepoznali pravi kvalitet koji je Tanja plasirala ove godine.