понедељак, 9. фебруар 2009.

Nedeljno popodne - 08.02.2009.

Tanja je gostovala u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kis".



E emisiji su, pored Tanje, gosti bili i Dzej, Sinan Sakic, Luis, Jovana Tipsin, Milanka Karic, Extra Nena i drugi... Tanja je u emisiji otpevala 2 numere - "Zlatnik" i "Potpis moj", kao i "Cik pogodi" uzivo.


Snimak emisije mozete pogledati na nasem FORUMU!
HVALA TYANAAA!

Grand natpevavanje - Tanja i Slavica

Tanja Savic i Slavica Cukteras zajedno su ucestvovale u "Grand Natpevavanju"!!!


Posle mnogih izjava od stane obe pevacice kako ne pricaju i ne pozdravljaju se ni kada se sretnu, Tanja i Slavica su zajedno ucestvovale u ovom delu emisije "Grand show" na opste iznenadjenje i odusevljenje gledalaca koji nisu ocekivali da bi se tako nesto moglo desiti. U prelepim toaletama pevale su svoje najvece hitove. Tanja je otpevala pesme Zlatnik, Poludela, Za moje dobro i Kad pronadjes moj lik, dok se Slavica odlucila za Manastir, Ekskluzivu, Mrguda i Votku. Na kraju su zajedno otpevale pesmu Kazuj krcmo Dzerimo.
Ko je bio bolji, ostavljamo na vama da presudite. Mi odgovor vec znamo. :)


Snimak mozete pogledati na nasem FORUMU!
HVALA TYANAAA!

Potpis moj - Grand Show - 30.01.2009.

U emisiji "Grand show" gost je bila Tanja Savic.



Otpevala je svoj veliki hit sa aktuelnog albuma, pesmu "Potpis moj".


Snimak mozete pogledati na nasem FORUMU!
HVALA TYANAAA!

петак, 6. фебруар 2009.

Maja Nikolić moli Tanju Savić za duet!

Nekada popularna pop pevačica Maja Nikolić sada očito na sve načine pokušava da se prešaltuje u folk vode. Videvši da su berićetne tezge ponajviše rezervisane za pevače narodne muzike i ona je snimila nekoliko singlova u kojima dominira harmonika. Međutim, kako je folk publika očigledno još uvek ne prihvata, Nikolićka je rešila da zaigra na sigurnu kartu – duet sa zvezdom "Granda" Tanjom Savić! Sve bi bilo ok da je Tanja bar zastala da je sasluša kada ju je Maja spopala na snimanju jedne emisije. No, to što je samo prošla pored nje Nikolićku nije obeshrabrilo već je nastavila da zove Savićevu na mobilni telefon. Ali ova joj se nijednom nije javila.


Izvor: "Svet"

Bojana Sarovic o Tanji Savic!!!

Kandidatkinja u ovogodisnjoj sezoni takmicenja "Zvezde Granda", Bojana Sarovic, dala je pre nekoliko dana intervju za Suboticki casopis "Gradske novine" u kome je, izmedju ostalog, pricala i o nasoj Tanji.

Mi vam ekskluzivno prenosimo deo intervjua u kome se govori o Tanji.