четвртак, 25. фебруар 2010.

INCIDENT!!!



Zrebom je odluceno:


Tanja Savic nastupice se pesmom "Incident" na prvoj polufinalnoj veceri Grand Festivala, 04.marta, pod rednim brojem 14!
Festival mozete pratiti u direktnom prenosu na televiziji PINK.

4. marta svi uz Tanju!
Desice se INCIDENT!!!

среда, 24. фебруар 2010.

Tanja u ulozi kume (plus - zahvalnica administratoru sajta)

Na sajtu story.rs izasao je tekst sledece sadrzine:

Pevačica Tanja Savić kumovala je jednom od prestoničkih splavova koji je poneo ime po njenoj novoj pesmi Incident, sa kojom će pevačica nastupiti na Grand festivalu.

U Beogradu je ponovo otvoren jedan od poznatih prestoničkih splavova, nekadašnja Pirana, koja od 22. februara nosi naziv Incident. Splav je dobio ime po novoj pesmi Tanje Savić sa kojom će šarmantna pevačica nastupiti na predstojećem Grand festivalu.

- Bilo mi je veoma drago kada sam čula da će splav dobiti ime po mojoj novoj pesmi, a nadam se i da će numera postići odličan uspeh na predstojećem festivalu. Imam velika očekivanja, jer sam mnogo truda uložila u novi materijal. Za Incident ću snimiti i spot nakon festival, kao i za pesmu Sestre po suzama, koju je publika odlično prihvatila. Pored mnogobrojnih obaveza uspevam da redovno pratim rad mojih obožavaoca na internetu i posećujem fan stranice na facebooku. Dečko po imenu Nemanja glavni je krivac za uvek aktuelne i zanimljive informacije, tako da mu dugujem veliku zahvalnost - kaže za Story.rs Tanja Savić.

Danilo Mašojević
http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih/7550-tanja-savic-u-ulozi-kume.html




Na kraju nam ostaje samo da pohvalimo Tanju za to sto se uvek seti svojih fanova i misli na nas i da dodamo da cemo zauvek ostati uz nju kao i u prethodnih 5 godina - jer ona zasluzuje to, i mnogo vise... Tanja, voli te tvoj fan club <3

USKORO - INCIDENT!!!

USKORO! USKORO! USKORO!


Tanja Savic nastupice na "III Axal Grand Festivalu" sa pesmom "Incident" koju potpisuju Milos i Filip, poznati kao "Aspirinci".
Pesma je trebalo da se nadje na aktuelnom albumu, medjutim, odluceno je da se ipak sacuva za festival. Pesma je polubalada, akraktivnog teksta, a na za festival bice osmisljen i scenski nastup, sto ce biti pravi presedan ako se uzme u obzir da je Tanja do sada bila pretezno staticna na sceni.
Od pesme se jako puno ocekuje, a u ovom trenutku, nedelju dana pred festival, mozemo slobodno reci da se samo o njoj prica... Cak je i novi Beogradski klub dobio ime po ovoj pesmi...

Ekipa sajta ce svakako biti na festivalu, tako da ce biti informacija iz prve ruke, kao i "iza kulisa", a ovim putem vam poklanjamo i delic teksta, cisto da se zagolica masta:


"Zbog tebe napravicu INCIDENT, nek' ide dodjavola sve..."