среда, 12. новембар 2008.

U tudjoj kozi

07. novembra na televiziji "Pink" emitovana je emisija "U tudjoj kozi" u kojoj su uloge zamenili Tanja Savic i Milan Stankovic.



Kroz "borbu" u tri runde, oboje su pokazali izuzetnu kreativnost i snalazljivost, tako da je na kraju rezultat bio izjednacen.
Posto je poznato da obozava da radi po kuci, prvi zadatak koji je Milan dobio od Tanje je bio da istrese tepih, dok je Tanja morala da pronadje posteljinu sa zebrinom sarom koje nema u celom Beogradu. Oboje su se prilicno namucili, a Tanja je na kraju ispala dovitljiva pa je Milanu kupila posteljinu sa leopardom nasalivsi se da je to da bi bio "leopard u krevetu".
U drugoj rundi Tanja je morala da napravi srce i odnese ga "Krasivama", dok je Milan od nje dobio zadatak da pronadje lep zenski donji ves i da ga proba prilikom kupovine. Oboje su lako izvrsili zadatke, a Tanja je od "Krasiva" na poklon dobila buket cveca.
U trecoj rundi preovladala je humanost. Tanjin zadatak je bio da kupi nekoliko obroka u "Meku" i podeli ih gladnoj deci na ulici, dok je Milan morao da sklopi sto za kompjuter. Prodavacice nisu krile odusevljenje kada su videle Tanju, dok se Milan prilicno namucio prilikom sklapanja stola gospodji koja je prilicno dugo cekala.
Emisija je obilovala anegdodama, sve vreme su bili veseli i salili su se na racun jedan drugog, ali malo i "potkacili" Milanovu devojku Radu Manojlovic. Naravno, sve uz puno ljubavi i zdravog humora. Tako da slobodno mozemo reci da je ovo bila jedna od najzanimljivijih emisija do sada.


SNIMAK CELE EMISIJE NALAZI SE NA NASEM FORUMU!

1 коментар:

Анониман је рекао...

da cool