понедељак, 3. новембар 2008.

Ode u fotomodele

Pevačici Tanji Savić na turneji u Australiji ponuđena naslovna strana čuvenog magazina Vog

Grandovka Tanja Savić posle provedenih mesec dana na turneji u Australiji ozbiljno razmišlja da započne karijeru foto-modela, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici. Naime, slikajući se na jednoj plaži, pevačicu je zapazio modni urednik australijskog Voga i predložio joj da uradi editorijal za sledeći broj.

- Vreme između koncerata Tanja je koristila za kupanje na prelepim plažama, a jednog popodneva odlučila je da napravi nekoliko fotografija u novom kupaćem kostimu i, glupirajući se, pozirala je na različite načine - kaže naš izvor i dodaje:

- Posle pola sata Tanji je prišao čovek koji je želeo da se upozna s njom kako bi joj dao primamljivu ponudu za posao. Ne znajući o čemu se radi, grandovka se najpre uplašila, ali kad joj se čovek predstavio kao modni urednik najpoznatijeg ženskog magazina na svetu i pokazao joj vizitkartu, Tanja se opustila i pristala da ga sasluša. Urednik, koji je sve vreme posmatrao njeno spontano poziranje, ponudio je pevačici da bude model za decembarski modni editorijal u časopisu Vog, ali i za naslovnu stranu.

Kako bismo se uverili u verodostojnost informacije, pozvali smo Tanju Savić, koja nam je rekla:

- Nikad nisam razmišljala o poslu manekenke ili foto-modela iako mi svi kažu da sam fotogenična i da imam osećaj za poziranje. Zbog zakazanih koncerata do kraja godine morala sam da odbijem ponudu. Međutim, poziv je otvoren, pa nije isključeno da ću se početkom sledeće godine ostvariti i u ovom poslu - kaže Tanja Savić.


izvor: KURIR

Нема коментара: