петак, 2. јул 2010.

Be-Be-Be-Be-Be-Be-Be :))))

Vec i vrapci na grani znaju... Da, tacno je, Tanjica nam je TRUDNA! :)

Tanja i njen verenik Dusko ocekuju prinovu, pol bebe se jos uvek ne zna, a porodice se najverovatnije u Australiji... Vencanje planiraju nakon rodjenja bebe...

Ipak, ono sto sve fanove najverovatnije najvise zanima jeste - sta je sa karijerom? Da li se Tanja zaista povlaci sa estrade? Kada cemo je ponovo videti?

E pa... i to je tacno... zbog trudnoce otkazan je jedan broj letnjih gostovanja, Tanja se povlaci na porodiljsko bolovanje i jedno vreme nece biti u javnosti... Bez nastupa, TV emisija, novinara i ostalih estradnih ludila... Naravno, ne mozemo joj to zameriti, ipak je beba na prvom mestu, ima vremena za nastupe i karijeru, zivot je pred njom. Mozemo joj samo CESTITATI i pozeleti sve najlepse u daljem zivotu, jer ona to zaista zasluzuje!

Planiran je bio i letnji singl, medjutim i to je sad prolongirano jer nece biti mogucnosti za promociju, tako da cemo biti uskraceni za novu pesmu, ali "Incident" toliko przi svuda da i nije neophodno odmah izbacivanje novih pesama, imamo sta da slusamo. :)


Nedavno gostovanje u emisiji "Sve za ljubav" ce najverovatnije biti jedno od poslednjih javnih nastupa do porodjaja, tako da vam Fan Club eskspresno donosi snimak nastupa.

http://www.youtube.com/watch?v=eYhpcecM620



A vi, dragi nasi, uzivajte u letu, u suncu, "Incidentu" i ostalim Tanjinim hitovima, odmorite se i napunite baterije... mi cemo biti tu da vas obavestimo o svim novostima vezanim za Tanjine dalje planove u zivotu i karijeri.
Do sledece zime, kada nam se vraca Tanja u svom punom sjaju, da ponovo pomrsi konce celoj estradi! :)

Нема коментара: