петак, 5. септембар 2008.

Jos jedna pobeda na officialnom Grand Forumu

Na officijalnom forumu Grand Produkcije u poslednjih mesec dana vodila se strasna borba oko pesme koja ce poneti titulu "Hit sezone Grand foruma".

Kroz samo takmicenje proslo je mnogo pesama, racuna se da je proslo oko 200, kako najnovijih, tako i malo starijih pesama. Skoro svaka pesma koja je izasla ove sezone bila je u jednom trenutku u izboru.
Na kraju glasanja, ostale su pesme koje su prosle kroz vise krugova - hit dana,nedelje...a neke su cak imale jos neke izbore pre toga...
U najuzi izbor usle su 4 pesme koje su se borile za ovu laskavu titulu, a od 4 pesme cak 2 su bile sa Tanjinog novog albuma! Inace, vazno je napomenuti da ostale pesme sa albuma nisu ni bile predlagane zato sto su ove probile sve krugove i da ne bi na kraju bilo vise pesama istog izvodjaca...

Na kraju izbora, na trecem mestu nasla se Tanjina pesma 'Alo mama, dok je apsolutni pobednik ovog izbora bila Tanjina pesma Zlatnik.

Ovo je samo jos jedan u nizu pokazatelja kvaliteta i slusanosti novog albuma koji je zasigurno jedan od najboljih ove godine... Svaka cast forumasima Grand Produkcije, kao i naravno svim postovaocima dobre muzike koji su u ogromnom broju i prepoznali pravi kvalitet koji je Tanja plasirala ove godine.

Нема коментара: