четвртак, 18. септембар 2008.

Plesom do frizure

Tanja Savić uči Aleksandra Kapriša da pleše u zamenu za friziranje.

Folkerka Tanja Savić uči svog frizera i kolegu Aleksandra Kapriša da pleše u zamenu za frizuru! Tanja i Kapriš su, naime, napravili dogovor da ona njega poduči nekim tehnikama plesa jer se frizer, pored svog primarnog zanimanja, bavi i pevanjem i gradi pevačku karijeru, pa mu ni neki plesni koraci neće biti na odmet. Tanja će u zamenu za časove plesa dobiti savršen tretman u njegovom frizerskom salonu, i to za "dž"! Savićeva, kojoj je nedavno izašao novi album, ovih dana uveliko se sprema za promotivne i koncertne aktivnosti, pa će joj biti potrebna puna Kapriševa posvećenost kako bi izgledala što lepše i kako bi ceo utisak bio upotpunjen dobrom frizurom. Kapriš, naime, pored Tanje, frizira još mnogo poznatih likova, pa će neki od njih morati da sačekaju neko vreme jer u svakom poslu, pa i njegovom, postoje prioriteti, što je u ovom slučaju Savićeva.

KURIR!

7 коментара:

Анониман је рекао...

Tanja, super si devojka. Imam dva sina jedan je sedmi a jedan peti razred. Oni te obozavaju, sve pesme znaju napamet, veruj mi. Ako ti nije problem posalji im jedan CD, ako je neophodno platicu ga. Moja adresa je Siniša Jenjić Sajlovo 1/46 21000 Novi Sad, cd su za Nemanju i Jovana. Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog Sada.

Анониман је рекао...

ma ebite se svi

Анониман је рекао...

svi u pm

Анониман је рекао...

koja budala ovo kuca i objavljuje

Анониман је рекао...

stvarno cu nekoga da optuyim za ovo uznemiravanje

Анониман је рекао...

Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.

Анониман је рекао...

Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.Samo nastavi tako , karijera ti je zagarantovana. Pozdrav iz Novog SadaSadaSadaSada.