понедељак, 25. август 2008.

Spopala je biseksualka!!!

Pevačica Tanja Savić na gostovanju u Makedoniji odbila strastvenu obožavateljku


Folkerka Tanja Savić pre nedelju dana našla se na meti obožavateljke iz Makedonije biseksualnog opredeljenja, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici. Naime, njoj je za vreme nastupa prišla vatrena obožavateljka, koja fizički neverovatno podseća na nju, a posle joj, u društvu dečka poklonila i skupocen nakit - minđuše marke „bulgari“ vredne sedamsto evra.
- Ta devojka je potpuno odlepila za Tanjom. Sve vreme dok je folkerka pevala, njena obožavateljka je bukvalno skidala pogledom, a u jednom trenutku uzviknula je iz sveg glasa: „Tanja, bićeš moja!“ Međutim, to nije bio kraj njenim ludostima. U toku nastupa prišla je do bine i zamolila Tanju da joj pokloni nešto od ličnih stvari - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Tanja se najpre zbunila, jer joj se ovakva situacija nikada pre nije dogodila, a potom je ljubazno objasnila da je jedino što može da joj pokloni novi CD, jer su joj sve lične stvari u hotelu. Kasnije smo saznali da je ta devojka biseksulnog opredeljenja i da je verovatno od Tanje želela mnogo više od CD-a koji je na kraju dobila. Vrhunac večeri usledio je posle završene svirke, kad je devojka sačekala Tanju ispred kluba i poklonila joj malu kutiju u kojoj su bile prelepe minđuše od belog zlata marke „bulgari“ vredne sedamsto evra.
Kako bismo proverili verodostojnost informacije koju smo dobili, pozvali smo Tanju Savić, koja nam je rekla:
- Nisam bila svesna da minđuše imaju toliku vrednost, bila sam ubeđena da su bižuterija, jer ko još poklanja takve poklone omiljenim pevačicama. Da sam znala da su od belog zlata, nikad ih ne bi prihvatila. Takođe me je iznenadila sličnost te devojke sa mnom, a još više komentari članova mog benda da je ona od mene želela ko zna šta sve, s obzirom na to je biseksualnog opredeljenja - kaže Tanja Savić.
KURIR!

Нема коментара: