понедељак, 25. август 2008.

Tri na jednog - Tanja na Ibici

Folk pevačica Tanja Savić ludo se provela sa drugaricama na čarobnom evropskom ostrvu Ibici



“Grandovka” Tanja Savić, nakon uspešne radne letnje sezone, odlučila je da sebi da malo oduška i da se za sve pare provede na Ibici. Pevačica je na ostrvo otputovala u društvu svojih najboljih prijateljica, tako da su dobar provod i đuskanje po najpoznatijim diskotekama bili zagarantovani.
Iako je u klubovima provodila gotovo celu noć ispijajući najrazličitije koktele, Tanja nije želela da prespava dan, tako da je s prvim zracima sunca uzimala peškir i odlazila na plažu kako bi uhvatila još malo morske boje. Međutim, ni na plaži nije mogla da utone u san jer je muzika koja dopire sa svih strana bila samo razlog više da se žurka nastavi.
Inače, Tanja nije propustila priliku da se fotografiše sa simpatičnim striperom, koji joj je prišao u jednom noćnom klubu i udvarao se nekoliko sati. Iako je insistirao da plešu zajedno, folkerka ga je najljubaznije odbila, a uporni mladić ostao je pored nje cele večeri, nadajući se da će ona ipak promeniti mišljenje.
Tanji, koja je leto provelo putujući s jedne turneje na drugu, odmor u društvu najbližih prijateljica i te kako je prijao, pa je odlučila da na Ibicu ponovo ode krajem septembra.



KURIR

Нема коментара: