понедељак, 25. август 2008.

Zlatnik ubedljivo najbolja pesma festivala na Grand forumu

Tanja Savic je definitivno omiljena pevacica medju internet forumasima oficijalnog sajta Grand Produkcije.
Ne samo sto tema za diskusiju o ovoj mladoj i vec najuspesnijoj pevacici broji rekordan broj stranica, vec je Tanja uvek i u vrhu po svim anketama koje ovaj forum sprovodi. Njeni dueti su se odlicno kotirali na izboru za najbolji duet i pored toga sto su u konkurenciji bile pesme poput legendarnih "Jorgovana", a vec smo izvestili ovde i o odlicnom drugom mestu u izboru za najbolji album sezone 2007/2008.
Pored svega ovoga, Tanja je osvojila prvo mesto u izboru za najbolju pevacicu mladje garde, ostavivsi iza sebe Minu Kostic, Seku Aleksic i mnoge druge.
A najnovija anketa "Najbolja pesma sa II Axal Grand Festivala" pokazuje da je po misljenju vecine forumasa to pesma "ZLATNIK". A pobeda je vise nego ubedljiva. Naime, pesma "Zlatnik" osvojila je 575 poena,sto je preko 200 poena razlike u odnosu na drugoplasiranu "Jedini,jedina" koja je sakupila 360 poena. Na trecem mestu nasla se Mira Skoric.
Sve cestitke Tanji i nadamo se da ce se misljenje publike uzeti u obzir kada se bude dodelila nagrada za "Hit festivala" i da ce je dobiti pesma koja to zaista zasluzuje - ZLATNIK!

Нема коментара: