среда, 25. јун 2008.

Obozavaoc upoznao Tanju Savic

Alo! upoznao Slobodana Jeremića sa njegovom omiljenom pevačicom Tanjom Savić.




Kada je prvi put ugledao svoju omiljenu pevačicu, naš čitalac je počeo da drhti i smirio se tek nakon desetak minuta. Od svih čitalaca koje smo tokom prethodnih meseci upoznali sa njihovim idolima, Slobodan Jeremić iz Zaječara ubedljivo je bio najnervozniji.
To se videlo još kada smo stigli na zakazano mesto, u salon poznatog beogradskog frizera Aleksandra Kapriša, gde nas je ovaj srednjoškolac, koji je došao petnaest minuta ranije, čekao ne progovarajući ni reč. Na sva naša pitanja odgovarao je kratko, gledajući prema vratima u očekivanju da se pojavi njegova omiljena pevačica Tanja Savić.Kada je nervoza postala neizdrživa, Slobodan je izašao napolje da se prošeta, a slučaj je hteo da baš u tom trenutku susretne Tanju koja je dolazila na sastanak. Čim ju je ugledao, počeo je da drhti, a to nije prestalo ni kada su oboje ušli u salon i počeli razgovor. Tanja se trudila da umanji nervozu, pa mu je postavljala brojna pitanja, što je na kraju i bilo uspešno, pa je mladi Zaječarac nakon desetak minuta počeo da razgovara sa njom normalno, kao da se već dugo poznaju. Tada je svojoj omiljenoj pevačici uručio poklon, ukrasnu sveću kojom je Tanja bila oduševljena, pa mu je uzvratila poklonivši mu svoj novi CD sa posvetom.
Nisam stigla da kupim ništa drugo, nadam se da će ovaj mali znak pažnje biti dovoljan - rekla mu je Savićeva tom prilikom.

Susret je nastavljen u prijatnom razgovoru, a pred sam rastanak, Slobodan se uslikao mobilnim telefonom sa Tanjom rekavši da nikada neće skinuti tu fotografiju sa ekrana.


Izvor: "ALO!"

Нема коментара: