среда, 25. јун 2008.

Tanja Savic glumi Brenu?!

Četvrti nastavak filma „Hajde da se volimo“ definitivno će proći bez najbolje teniserke Jelene Janković, koja je zbog obaveza odlučila da odustane od prvog glumačkom angažmana, javlja Alo. Veliki je broj kandidata sa estrade koji odlično imitiraju Lepu Brenu, ali najviše šanse da dobije ulogu i glumi Brenu iz mlađih dana ima Tanja Savić, učesnica prvog serijala „Zvezda Granda“, kojoj je životni san da se oproba kao glumica.
- Uloga Lepe Brene za mene će biti veliki izazov. Mogu da je skinem odlično vokalno i glasovno. Da se ne lažemo, svakoj pevačici bila bi čast da dobije ovakvu ponudu - kaže Tanja za „Alo!“.
Prema nekim najavama, Tanjinog, to jest Breninog supruga trebalo bi da glumi Janko Tipsarević. Ona se ne slaže sa ovakvom glumačkom podelom i priznaje da nema dovoljno dobrog frajera da tumači Slobodana Živojinovića, nekada najboljeg dubl igrača sveta.
- Ko može da glumi Bobu? Teško pitanje. Nema među mojim kolegama njegovog naslednika ni za filmsku ulogu. Ne bih imala ništa protiv da ponudu da zaigra u filmu dobije i neki strani glumac - zaključila je Savićeva.
Da li će upoznavanje Brene i Bobe, koje se dogodilo 1987. godine, i to upravo nakon premijere prvog dijela filma, u novom scenariju biti začinjeno i poljupcima nekom holivudskog glumca ili srpskog zavodnika, saznaćemo uskoro. Početak snimanja najavljen je već na leto.

Нема коментара: